MAAK EEN AFSPRAAK

Dominique, Bryan en Wout staan jou als entrepreneur of bedrijf bij in het vinden van de juiste balans als gecertificeerde persoonlijke trainers.
In onze ruimte, bij jou op kantoor of via online coaching. We begeleiden je naar een gezonde levensstijl
met een evenwichtig voedingspatroon en motiveren je tot de dagelijkse beweging die jou fit houdt.
Alles op maat en aangepast aan jouw planning, werkuren en persoonlijke wensen.
Samen willen we jouw doelen bereiken.

Dominique-Peeter-Wooo

Dominique Peeters

Als oprichter van WOOO sta ik rotsvast achter onze werkwijze: de juiste combinatie van sport, voeding, coaching en inzichten. Want met een strak trainingsschema en een streng dieet kom je er niet. Zeker niet in combinatie met een hectische levensstijl. Ik begeleid je in het aanmeten van gezonde gewoontes tot je mentaal even sterk bent als je lichaam. Enkel zo word én blijf je fit. 

Contacteer Dominique
Bryan Provoost

Bryan Provoost

Mobiliteit is mijn drijfveer. Het is cruciaal dat mensen eerst leren juist te bewegen voordat ze intensief gaan sporten. Dit doen we door een grondige lichaamsanalyse en trainingsschema's op maat te maken. Hierdoor worden blessures vermeden en zijn ze zo gewapend om op lange termijn betere resultaten te halen die ook langer behouden kunnen worden. Op een gezonde manier bewegen en de juiste spieren stimuleren zorgt ervoor dat je zonder pijn, hindernissen en blessures door het leven kan gaan. Als personal trainer is dat dus ook waar ik de nadruk op leg.

Contacteer Bryan
Wout Geysen

Wout Geysen

Door een holistische levensstijl te combineren met kracht- en conditietraining kun je het beste uit jezelf halen. Als performance coach is mijn doel dat jij je goed in je vel voelt. Ik reik je dan ook net die tools aan die jou fysiek én mentaal sterker zullen maken. We maken je met respect voor je lichaam bewust van jouw kracht en hoe je die meer kunt verhogen.

Contacteer Wout