MAAK EEN AFSPRAAK

Dominique, Bryan en Wout staan jou als entrepreneur of bedrijf bij in het
vinden van de juiste balans als gecertificeerde persoonlijke trainers.
In onze ruimte, bij jou op kantoor of via online coaching. We begeleiden je naar een gezonde levensstijl
met een evenwichtig voedingspatroon en motiveren je tot de dagelijkse beweging die jou fit houdt.

Alles op maat en aangepast aan jouw planning, werkuren en persoonlijke wensen.
Samen willen we jouw doelen bereiken.

Personal trainer Dominique Peeters

Dominique Peeters

Als oprichter van WOOO sta ik rotsvast achter onze werkwijze: de juiste combinatie van sport, voeding, coaching en inzichten. Want met een strak trainingsschema en een streng dieet kom je er niet. Zeker niet in combinatie met een hectische levensstijl. Ik begeleid je in het aanmeten van gezonde gewoontes tot je mentaal even sterk bent als je lichaam. Enkel zo word én blijf je fit. 

Contacteer Dominique
Bryan Provoost

Bryan Provoost

Mobiliteit is mijn drijfveer. Het is cruciaal dat mensen eerst leren juist te bewegen voordat ze intensief gaan sporten. Dit doen we door een grondige lichaamsanalyse en trainingsschema's op maat te maken. Hierdoor worden blessures vermeden en zijn ze zo gewapend om op lange termijn betere resultaten te halen die ook langer behouden kunnen worden. Op een gezonde manier bewegen en de juiste spieren stimuleren zorgt ervoor dat je zonder pijn, hindernissen en blessures door het leven kan gaan. Als personal trainer is dat dus ook waar ik de nadruk op leg.

Contacteer Bryan
Wout Geysen

Wout Geysen

Door een holistische levensstijl te combineren met kracht- en conditietraining kun je het beste uit jezelf halen. Als performance coach is mijn doel dat jij je goed in je vel voelt. Ik reik je dan ook net die tools aan die jou fysiek én mentaal sterker zullen maken. We maken je met respect voor je lichaam bewust van jouw kracht en hoe je die meer kunt verhogen.

Contacteer Wout
WOOO personal trainer

Persoonlijke trainers

Hoe kan jij nu op de beste manier persoonlijk begeleid worden?

Iedere persoon is uniek, en iedere persoon heeft andere doelen. WOOO houdt van mensen die hun potentieel willen volbrengen, zodat we een gemeenschappelijke doelstelling kunnen creëren. Samen ontwikkelen we een strategie om zo jouw persoonlijke doelen te bereiken. Is het eerder voor spiermassa? Wil je die paar kilo's extra er toch af? Droom je stiekem nog steeds om een (halve) marathon te lopen?
Krijg samen met WOOO jouw werk-beweging balans in evenwicht!

Nadat wij jou (letterlijk) vanbinnen en vanbuiten leren kennen, maakt jouw persoonlijke trainer een programma op dat op jouw lijf is geschreven. Slechte eetpatronen halen we eruit, terwijl we tegelijkertijd een meer gebalanceerde voeding implementeren. Geen stress: het is geen extreem dieet waarbij je bijna niets meer mag eten, maar eerder aanvoelen welke voedingswaarden jou gezond houden. Oef.

Op basis van dat voedings- en bewegingsprogramma zien we elkaar enkele keren per week,
en gaan we bovendien ook voor een nauwkeurige wekelijkse opvolging. Welke oefeningen zou je liever nog extra of anders hebben? Hoe verloopt de aanpassing in je voedingsgewoontes? Waarom zijn er nog niet direct kilo's af, terwijl ik wel alles deed wat er gevraagd werd?

WOOO, of beter gezegd wij als personal coach geven jou dat extra duwtje in de rug om nog meer als entrepreneur te slagen. Een gezonde en fitte ondernemer of onderneemster is een gegarandeerd recept om nog jaren lang te blijven presteren. Wie goed in zijn of haar vel zit, staat automatisch ook sterker in zijn schoenen. En wees maar zeker dat je dat ook uitstraalt!


Pulse

PERSONAL TRAINING TE VINDEN IN UW BUURT

Ondernemen is geen nine to five job. We weten hoe druk je het hebt. Daarom passen wij onze persoonlijke begeleiding aan jouw planning aan - waar en wanneer jij wilt. Ontdek hier de verschillende regio's.