Werk aan je mobiliteit

Dankzij een lichaamsanalyse en inBody scan.

Beweging_mobiliteit-1

Ben jij jou er bewust van dat je te weinig beweegt en zijn pijnlijke kwaaltjes als rug-, nek- en kniepijn dagelijkse kost?

Spijtig, want ondernemers met een gezonde geest in een fit lichaam werken efficiënter, zijn productiever en bovenal gelukkig.

De ervaren personal coaches van WOOO gaan met bakken energie en mobiliteitssessies op maat op zoek naar een manier om te werken aan een pijnvrij lichaam en een goede posturale gezondheid.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
badge

Leer je lichaam kennen met een lichaamsanalyse en traject op maat

triangle
lichaamsanalyse
1

We starten met een lichaamsanalyse en testen jouw ademhaling, mobiliteit, stabiliteit, motorische controle, houding en kracht heel uitvoerig.

2

We combineren de lichaamsanalyse met een inBody scan waar we inzicht krijgen in jouw body composition of lichaamssamenstelling. Deze inBody scans worden regelmatig herhaald waardoor we jouw progressie tot in de puntjes opvolgen.

mobility session
3

Via extra Mobility Sessions pakken we jouw lichamelijke gezondheid aan. Moet jouw schouder beweeglijker worden of wil je gewoon mobieler zijn en vervelende kwaaltjes in de toekomst vermijden? De Mobility Sessions zijn ideaal om te werken aan een gezond lichaam, zonder intensieve conditietrainingen.

4

De personal trainers werken in personal coaching centra, geven online training of komen bij jou langs.

hexagon

Jouw coaches kiezen voor een traject op maat

Het gedreven team van Dominique weet hoe belangrijk het is om tijd te maken voor jouw gezondheid. Hun doel? Elke ondernemer begeleiden naar de levensstijl waarmee ze scoren op privé- én businessvlak..

De trainingen zijn geen militair regime, er is tijd voor een leuke babbel of dieper gesprek. De coaches onder elkaar zijn ook wel leuk om onderling bezig te zien en soms grappige taferelen. De trajecten zijn voor alle ondernemers toegankelijk en zijn op jouw maat gemaakt.”

Duncan Van Reck
Duncan Van Reck

Zaakvoerder Immo Fixed

Personal coaches

Tevreden klanten getuigen!

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maxim De Laet
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aart Van Oekelen
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

⭐⭐⭐⭐⭐

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

Op zoek naar een personal coach die tijd voor jou maakt?

 

Personal coaching omgeving

PERSONAL COACHING CENTRUM

Ons personal coaching centrum is een paradijs voor ondernemers die op zoek zijn naar meer energie en bovenal zichzelf. Ze leren er dankzij onze sportmedisch opgeleide personal coaches gezond bewegen en genieten. De uitgedoste trainingsruimte en gezellige co-workingspace vormen een aangename sport- en ontmoetingsomgeving voor gelijkgestemde ondernemers.

Ontdek onze locatie