BEWEGING VOOR MEER ENERGIE

Herken je de persoon in de spiegel niet meer, ben je op zoek naar meer motivatie, kracht en zelfvertrouwen om je gezondheid te verbeteren?

In een netwerk vol enthousiaste en gedreven ondernemers gaan de sportmedisch opgeleide coaches van WOOO op zoek naar jouw gewoontes binnen sport en beweging.

persoonlijk traject op maat-1

Vervolgens werken we een persoonlijk traject op maat uit vol sportieve prikkels, volledig afgestemd op jouw drukke agenda

En neem dat gerust letterlijk:

het aantal trainingen, de stiptheid van jouw afspraken en de intensiviteit van de begeleiding kies je helemaal zelf.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
badge

Bereik jouw doelen met onze methodiek

triangle
klankbordgesprek WOOO
1

Tijdens een diepgaand klankbordgesprek leren we jou en je doelen beter kennen. Ben je op zoek naar een betere body composition, een ninjafocus, een optimale work/lifebalance, meer energie of pijn- en klachtenbestrijding van kwaaltjes? We toetsen af wat je nodig hebt zodat je binnen jouw agenda je volledige potentieel benut.

2

Een diepgaande lichaamsanalyse brengt jouw volledige lichaam in kaart, waar bovenop regelmatige gesprekken en InBody scans onze coaches in staat stellen om een gedetailleerd trainingsplan op maat voor te stellen.

Coaching WOOO
3

De trainingen worden gegeven via personal trainingssessies in onze personal coaching centra, online van op afstand of bij jou ter plaatse. En dat enkel volgens wat past in jouw planning.

4

Dringend tijd dat je lichamelijke kwaaltjes aanpakt? Plan een extra traject met zes Mobility Sessions in en pak jouw posturale gezondheid gericht aan.

5

De diepgaande opvolging van onze coaches maakt van jouw traject ongetwijfeld een succes.

badge
  • Jouw coaches houden van sportbegeleiding op maat

    Het team van Dominique bestaat uit gedreven coaches die levelen met elke ondernemer en dat 24/7. Uit liefde voor ondernemen en sport, bouwt WOOO dag na dag mee aan de gezondheid van ondernemers voor meer energie en performantie zodat ze de hele wereld aankunnen.

    Maak kennis met de coaches van WOOO
  • “Door de jaren heen hard te werken was ik heel veel bijgekomen, voelde ik me energieloos en futloos en wou er verandering in brengen. Na online zoektocht ben ik bij Dominique & zijn team terecht gekomen bij WOOO. Bij het intakegesprek zat het er meteen “boenk” op, ik voelde heel veel vertrouwen voor WOOO en ik twijfelde niet: ik ging het avontuur aan.”
    Duncan Van Reck
    Zaakvoerder Immo Fixed

OP ZOEK NAAR MEER ENERGIE EN VEERKRACHT?

 

personal coaching centra

PERSONAL COACHING CENTRUM

En neem dat gerust letterlijk:

het aantal trainingen, de stiptheid van jouw afspraken en de intensiviteit van de begeleiding kies je helemaal zelf.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique