Gezonde energieboost voor ondernemers en bedrijven

Het is bewezen dat teamleden die samen aan de slag gaan met hun gezondheid, beter samenwerken, gemotiveerder, minder ziek en bovenal productiever zijn.

personal_coaches

De personal trainers van WOOO zetten jou én je medewerkers in beweging

Met een luisterend oor, advies en sportbegeleiding aangepast aan ieders persoonlijke doelen, maken we heel flexibel werk van gezonde teamleden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
triangle
WOOO-bedrijf-2

Personal training op maat van ondernemers

We know you. We weten dat je het druk hebt, maar dat je tijd vrij wil maken voor jouw gezondheid. Op basis van jouw drukke agenda en persoonlijke doelen, diepgaande gesprekken en analyses stellen we een individueel programma samen dat past binnen jouw huidige levensstijl.

Ontdek hier de formules voor ondernemers als jij
badge

Flexibele personal coaching voor bedrijven

Gezonde medewerkers staan krachtig in het leven en ervaren minder stress. Met workshops en team coachings online of op locatie, maken de personal trainers van WOOO jouw medewerkers vitaler en fitter zodat ze op het einde van de dag performanter zijn.

Ontdek hier de formules voor bedrijven
WOOO-fiscaal

Fiscaal interessant

Wist je trouwens dat personal coaching of gezondheidsbegeleiding fiscaal interessant is voor jou als ondernemer? Vraag er dus zeker naar bij jouw boekhouder, want zo geniet je niet enkel op persoonlijk, maar ook op financieel vlak van jouw geleverde inspanningen.

Ontdek hier de formules voor ondernemers als jij

Wat zeggen onze ondernemers?

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maxim De Laet
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aart Van Oekelen
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

⭐⭐⭐⭐⭐

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven en ondernemers?