Individuele personal coaching voor ondernemers

Neemt jouw drukke agenda vaak de bovenhand, waardoor je weinig tijd overhoudt om te werken aan jouw gezondheid?

WOOO-individueel

WOOO geeft in een bruisende omgeving vol gelijkgestemden een boost aan jouw gezondheid

Zo haal je als ondernemer via individuele sessies die passen bij jouw persoonlijke doelen en timing, meer uit je private en professionele leven.

Bovendien werkt het positief op je stressniveau, je laserfocus, je concentratievermogen én energiepeil.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
triangle
personal trainingsessies

Aanpak op maat

De personal coaches van WOOO werken volledig modulair. Je kan als ondernemer zelf kiezen wat je wanneer wil inplannen volgens de timing die je het best schikt. We maken een planning op waarin je zelf kiest over de mogelijkheid tot annulatie of wijziging van je afspraken. Zo kies je voor de trainingsmethode die past bij je levensstijl en waarmee je de nodige tijd uitrekt voor jezelf.

circle
WOOO-tijdsplan-1

Tijdsplan

Op maat van jouw doelen stellen we een persoonlijk traject op. We maken een combinatie met klankbordgesprekken, coachingsessies, een uitgebreide lichaamsanalyse, een tweewekelijkse InBody scan, enkele mobiliteitssessies indien gewenst, een evolutiegesprek én een wekelijkse planning. Hieronder een voorbeeld van het doorgedreven traject waaraan je je kan verwachten.

badge

Waarom moet ik inzetten op personal coaching voor mijn teamleden?

Het personal coaching centrum van WOOO zijn ontworpen op maat van ondernemers die gecoacht willen worden op vlak van beweging, voeding, slaap en stress. Op een heel flexibele en persoonlijke manier krijg je alle ruimte om te werken aan jouw gezondheid in een bruisende omgeving vol gelijkgestemden.

  • Uitgeruste trainingsruimte
  • Vergaderruimte
  • Aangename co-workingspace

Binnen die inspirerende omgeving volgen onze sportmedisch opgeleide coaches jouw progressie persoonlijk op zodat jij gezond leert bewegen én genieten.

WOOO-teamleden

WAT zeggen onze klanten?

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maxim De Laet
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aart Van Oekelen
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

⭐⭐⭐⭐⭐

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

Boek hier een klankbordsessie met Dominique