PERSONAL TRAINING VOOR ONDERNEMERS

Energie en rust: twee onmisbare factoren voor elke ondernemer.

MET EEN DIEPGAAND PERSONAL COACHING TRAJECT OP MAAT BRENGEN WE VERANDERING

REKEN MAAR OP:
 • Hoogopgeleide Personal Trainers & Personal Coaches;
 • Grondige lichaamsanalyses & InBody scans;
 • Gerichte, gepersonaliseerde trainingen op maat van jouw lichaam, doelen en mogelijkheden;
 • Mobility Sessions om jouw flexibiliteit te verbeteren;
 • High Performance Coaching rond de topics beweging, voeding, slaap en stress;
 • Uitgebreide klankbordgesprekken;
 • Een exclusieve community van ondernemers;

Zo creëren we opnieuw die ninjafocus waarmee je alles gedaan krijgt, geven we jouw creatieve brein en zelfbeeld een boost en zorgen we ervoor dat je krachtig in het leven staat.

Traject op maat
IK BEN OP ZOEK NAAR EEN PERSOONLIJK TRAJECT

TRAJECTEN MET PERSONAL TRAINER VOOR GEDREVEN ONDERNEMERS

Afhankelijk van jouw bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden, huidige conditie, voedingsgewoonten en levensstijl, gaan we op zoek naar een traject dat bij je past om je volle potentieel te bereiken.

Daarbij houden we steeds rekening met jouw werkritme en agenda.
hexagon
logo_list

BEWEGING

Wil jij jouw energieniveau een boost geven? Dan verdient jouw fysieke gezondheid prioriteit. Aan de hand van uitgebreide gesprekken, analyses en scans, ontwikkelen wij een plan dat voor jou werkt.

logo_list

MOBILITEIT

Wil jij krachtiger en soepeler in het leven staan? Op basis van een diepgaande lichaamsanalyse werken we aan de posturale gezondheid en veerkracht van jouw hardwerkende lichaam.

logo_list

VOEDING

Herken je de persoon in de spiegel niet meer? Met uitgebreide coachingsessies gaan we op zoek naar structuur in jouw voedingspatroon waarmee je vrijheid ervaart.

logo_list

SLAAP

Merk je dat jouw ninjafocus en concentratievermogen zoek zijn? Wij werken aan een tactiek waarmee je zonder snoozen energiek opstaat.

logo_list

STRESS

Ervaar jij veel stress in jouw dagelijks leven en wil je daar iets aan veranderen? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw stress en werken aan jouw groeipijnen.

badge

Onze methodiek

Onze methodiek
1

Tijdens een diepgaand klankbordgesprek leren we jou beter kennen. Samen gaan we op zoek naar de obstakels die je tegenhouden om je volledige potentieel te benutten en toetsen we af hoeveel tijd je in jezelf wil en kan investeren.

2

Zijn er specifieke doelen die je wil bereiken? Denk maar aan een betere body composition, een ninjafocus, een optimale work/lifebalance, meer energie of pijn- en klachtenbestrijding. Hiervoor ontwikkelen we specifieke trajecten op maat van jouw lichaam.

3

We plannen een lichaamsanalyse in waarmee we jouw volledige lichaam in kaart brengen.

Methodiek_WOOO-1
4

Daarbovenop komen regelmatige InBody scans, waardoor we aan de hand van data een gedetailleerd plan op maat uitwerken, jouw progressie opvolgen en accountability testen.

5

Ervaar je lichamelijke kwaaltjes? Als optie kan je kiezen voor zes Mobility Sessions binnen jouw traject waarmee we je posturale gezondheid aanpakken.

6

Met een planning volledig aangepast aan jouw drukke agenda, kom je trainen in onze personal coaching centra, volg je online coaching of geven we trainings op locatie.

7

Diepgaande opvolging van de coaches maakt van jouw traject ongetwijfeld een succes.

Jouw coaches

Dominique en zijn team zijn 24/7 bereikbaar voor advies en begeleiding. Jouw gezondheid wordt door sportmedisch opgeleide coaches opgevolgd, waarna jij binnen een verbindend netwerk werkt aan jezelf.

 • “Het persoonlijk contact met de coaches is heel fijn, er heerst een leuke vibe, geen militaire of ongezellige sfeer, je wordt echt positief gestimuleerd. Het gaat écht om mij, ze denken steeds mee met mij, ze vragen hoe het met je gaat, hoe je de vorige training verteerd hebt. Op momenten dat het wat minder gaat, passen ze de training aan in functie van het gevoel op dat moment, kortom je wordt tof en positief opgevangen in een keigoeie sfeer.!”
  Kim Fagard
  Bedrijfsleider Fagard Automotive

ONZE KLANTEN:

djobz-resize
interior-collections
platinum-ict-resize
if
tasksupport
GilbertDeClercq Logo Witte achtergrond
LauryssenJohnBV
Van Heurck_Logo_Donkerblauw
logoAFTI 2021
grow
ukuaji
cavocom-1
mertens-vloerwerken-bv-1
Leadstreet

Op zoek naar een personal trainer die weet wat je nodig hebt?