Voeding heeft een grote invloed op onze focus en concentratie

Heb jij last van vermoeidheidsdipjes, verlies je soms de concentratie of heb je geen energie meer om die belangrijke opdracht te volbrengen?

voedingspatroon

Grote kans dat jouw voedingspatroon een van de oorzaken is van die futloosheid

Grote kans dat jouw voedingspatroon een van de oorzaken is van die futloosheid. Door de juiste dingen op de juiste momenten te eten, krijg je in ruil een laserfocus en een verhoogd concentratievermogen.

Bij WOOO gaan we voor vrijheid op vlak van eten en word je één brok energie via gerichte coaching, opleiding en timemanagement.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
badge

Hoe krijg ik meer energie door voeding? Onze methodiek

triangle
methodiek
1

Wij brengen jouw huidige week- en weekendgewoontes in kaart tijdens een uitgebreide klankbordsessie. Daarbij houden we rekening met de sociale en professionele verplichtingen waarmee je geconfronteerd wordt.

2

Via gerichte coachingsessies en leermomenten gaan we in gesprek en challengen we jou met jouw eigen gewoontes.

3

We gaan zo samen op zoek naar een voedingspatroon waarin jij volledige vrijheid ervaart en opstaat met tonnen energie.

badge

Jouw coaches luisteren, adviseren en moedigen aan

Dominique en zijn sportmedisch opgeleide personal trainers houden van een diepgaande brainstorm om inzicht en structuur te krijgen in jouw voedingsgewoonten. Op die manier werken ze mee naar een voor jou gezond gewicht waarmee je voorgoed vaarwel zegt aan die futloosheid.

Wat zeggen onze klanten?

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maxim De Laet
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aart Van Oekelen
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

⭐⭐⭐⭐⭐

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

Heb jij een duwtje in de rug nodig om iets te doen aan jouw voedingspatroon?

 

klankbordsessies

PERSONAL COACHING CENTRUM

En neem dat gerust letterlijk:

het aantal trainingen, de stiptheid van jouw afspraken en de intensiviteit van de begeleiding kies je helemaal zelf.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique