Meer energie, kracht en conditie met een personal coach

Bereik al je persoonlijke doelen

hexagon
logo_list

Body composition

Wil jij de persoon in de spiegel terug omarmen? Sta je te springen om opnieuw in jouw favoriete outfit te passen of wil je gewoon meer bewegen omdat je tijdens de werkweek genoeg tijd aan jouw bureau spendeert? Met een combinatie van sport, voedingsgewoonten en coaching op vlak van slaap en stress, werk je samen met jouw personal coach toe naar een gezonde lichaamssamenstelling.

logo_list

Ninjafocus

Dwaalt jouw focus na een zware ochtendmeeting af of raak je na de pauze weer moeilijk in concentratiemodus? Met een laserfocus klaar je veel klusjes in een kortere periode, waardoor je op zoek bent naar een manier om die de hele dag door vast te houden. Via een persoonlijk plan vol sport en coaching, gunnen de personal trainers van WOOO jou die welgekomen ninjafocus.

logo_list

Work/lifebalance

Heeft het ondernemerschap ervoor gezorgd dat je jezelf uit het oog verloor? Wordt het hoog tijd dat je opnieuw de juiste balans vindt tussen genieten en gezondheid? Wil je opnieuw met plezier uit eten of in vakantiemodus gaan? WOOO is there for you! Wij zorgen dat die work/lifebalance volledig in evenwicht is en jij de dag begint zonder schuldgevoel.

logo_list

Meer energie

Hoe krijg ik meer energie? Was het antwoord op deze vraag maar zo eenvoudig. Nochtans is het met voldoende beweging, de juiste voedingskeuzes, voldoende slaap en stressmanagement niet zo moeilijk. De personal coaches van WOOO zorgen ervoor dat jij de hele dag door bruist van energie!

logo_list

Pijn en klachten bestrijden

Heb je last van rug- en nekklachten doordat je veel tijd al zittend spendeert? Wil je soepeler, leniger of gewoon pijnvrij bewegen? Met uitgebreide Mobility Sessions pakken de sportmedische, personal trainers van WOOO jouw posturale gezondheid aan.

badge
WOOO-coachingformule

WOOO’s got your back met een unieke personal coachingformule

Via een uitgebreid klankbordgesprek en een diepgaande lichaamsanalyse, stelt jouw personal coach een plan van aanpak voor op maat van jouw lichaam en wensen. Via InBody scans volgen we jouw progressie nauwgezet op in een applicatie, zodat jij op de meest efficiënte en aangename manier al jouw doelen bereikt en overstijgt. Zelfs nadat je jouw doelen bereikte, blijven we aan jouw zijde. Want dromen, die zijn er altijd.

badge

Een personal trainer voor elke ondernemer

Dominique en zijn team weten als de beste welke obstakels jou tegenhouden om je volle potentieel te benutten. Met een verregaande expertise en constante opleiding, gaan de personal coaches van WOOO op zoek naar de ideale levensstijl om jouw dromen na te streven, en dat in een bruisende omgeving vol gelijkgestemden.

Deze doelen werden al bereikt

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

tevredenklant_Maxim
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

tevredenklant_ AART
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

Klaar om jouw dromen na te jagen?