Wil je graag werken bij WOOO?

A match made in heaven?

WOOO-beweging-1

Vacature

Personal Trainer

WOOO is looking for you 🤩!

Door de groei van onze organisatie, zijn we op zoek naar een straffe Personal Trainer/Coach om ons team te versterken 🏋🏻🏋️!

WOOO neemt haar klanten mee op een intensieve en boeiende reis naar een krachtige geest en een fit lichaam. We brengen hen naar een toekomst waar ze zichzelf terug graag zien, met meer energie als mens en ondernemer alsook meer zuurstof voor zowel hun geliefden als hun onderneming.

Onze Personal Coaching trajecten richten zich voornamelijk tot ondernemers, managers en bedrijven. Zij zetten vaak volop in op de job en verliezen gaandeweg hun lichaam & geest uit het oog. 

Als Personal Coach stel je na een uitgebreide lichaamsanalyse en InBody Scan een plan van aanpak op, helemaal op maat van jouw klant. Door middel van coaching begeleid je de klant naar zijn gewenste doelstellingen.

WOOO zet ook graag bedrijven in beweging. Want fitte werknemers zijn gemotiveerder, leveren betere prestaties en zijn minder vaak ziek. Daarbovenop is een team dat samen sport ook hechter en kunnen de leden beter samenwerken. 

Via sessies in groep of persoonlijke begeleiding, interactieve workshops en dynamische teambuildings zorg je er mee voor dat de werknemers van onze klanten met plezier gaan sporten en gezonder gaan leven. We begeleiden het bedrijf in het aanmeten van gezonde gewoontes op vlak van onze 4 pijlers: Beweging, Voeding, Slaap & Stressbestrijding.

Op termijn kan je de verantwoordelijkheid over een belangrijke Business Unit krijgen, dat net zoals WOOO deel uitmaakt van de Superfecta Health & Fitness Group. In deze rol zal je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om samen met Dominique een project uit te werken en in de markt te zetten.

Kriebelt het al? Check dan snel of je deze competenties kan afvinken:

hexagon
logo_list

Passie

Je hebt een passie voor krachttraining, gezonde voeding en het helpen van mensen die krachtig in het leven willen staan.

logo_list

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei en het blijven bijschaven van je kennis zijn voor jou een drijfveer. Diploma op zak? We zien graag bachelor Sport & bewegen, NASM of gelijkwaardig. Alle extra bijscholingen worden gewaardeerd 🤓

logo_list

Go-getter

Je denkt mee over onze interne processen. Je wordt nauw betrokken bij de projecten van onze zaakvoerder Dominique. Je steekt graag de handen uit de mouwen en neemt met plezier ook een deel van de planning en administratie voor jouw rekening.

logo_list

Ervaring

Geen ervaring? Geen probleem! Wel ervaring? Pluspuntje!

In de aanbieding:

hexagon
logo_list

dynamische omgeving

Een knappe & dynamische werkomgeving waar je ook je eigen trainingen kan afwerken.

logo_list

Open & enthousiaste sfeer

Enthousiaste collega’s die ernaar uitkijken om jou te ontmoeten. Een open sfeer waar wordt geluisterd naar jouw inbreng & innovatieve ideeën.

logo_list

Groei

Een bedrijf in volle groei waar jij in kan meegroeien.Toegang tot al onze aangekochte opleidingen en bijscholingen.

logo_list

Voordelen

Een aantrekkelijk fulltime contract als werknemer met een motiverend loonpakket. Wij als werkgever geloven in een continue opleiding, en ondersteunen dit zowel intern als extern.

Solliciteer hier:

Is jouw kampvuur aan het branden? Upload je CV & motivatie via onderstaand formulier of bel Dominique even: +32 498 88 27 20. Heel graag tot snel!

WOOO-1-thumb-1