Slaap is de basis van een goede gezondheid

Of slaap je moeilijk in omdat je nog teveel adrenaline hebt ‘s avonds?

Slaappatroon

Wanneer de tandwielen van ons lichaam niet op elkaar afgestemd zijn, sputtert onze motor tegen

Een goede gezondheid is dan ook niet enkel afhankelijk van voldoende beweging en gezonde voeding, ook jouw slaaphygiëne en stressniveau hebben een grote invloed op je fysieke en geestelijke gezondheid.

De personal coaches van WOOO werken toe naar een ideaal slaappatroon waarmee jouw motor de hele dag draait.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique
badge

Wie uitgerust is, bereikt al zijn persoonlijke en professionele doelen

triangle
klankbordgesprek
1

We brengen jouw volledige slaappatroon in kaart tijdens een uitgebreid klankbordgesprek. We bekijken jouw huidige gewoonten en gaan op zoek naar problemen die je slaaphygiëne beïnvloeden.

2

En we zijn kritisch. Zo bepalen we de focuspunten nadat we weten waar jouw frustraties liggen. We noteren wat werkt en wat niet, waardoor we jouw progressie tot in de kleinste details kunnen opvolgen.

3

Problem solving staat met stip op nummer één. Wij stellen nooit onmogelijke acties voor, maar passen ons advies volledig aan op wat jij nodig hebt.

badge

Onze personal trainers werken volledig op maat

Het team van Dominique houdt ervan om op zoek te gaan naar balans in jouw persoonlijke én professionele leven. Slaaphygiëne is één van de belangrijkste pijlers voor een fitte en productieve ondernemer. Volledig op maat van jouw eigen drukke agenda, werken we een traject op maat uit waar jij de vruchten van plukt.

“Sinds mijn start bij WOOO voel ik mij als ondernemer veel fitter en energieker. De combinatie van gerichte work outs, een gezondere voedingstijl en een verbeterd slaappatroon doen mij beter presteren.”

cedric speelmans
Cedric Speelmans

Managing & Commercial Director bij Aft international NV

cedric speelmans

Nood aan een zalige nachtrust binnen jouw bedrijvige levensstijl?

 

WOOO-centra-2

PERSONAL COACHING CENTRUM

Sporten en coaching in een dynamische en bruisende omgeving vol gelijkgestemden? Het personal coaching centrum van WOOO is volledig uitgerust voor ondernemers die willen werken aan zichzelf. Want wie een succesvolle zaak heeft, moet ook voldoende tijd vrijmaken voor zijn eigen gezondheid. In de trainingsruimte en co-work plek genieten en bewegen ondernemers volledig op hun eigen tempo volgens een persoonlijk schema opgesteld door de sportmedisch opgeleide personal coaches.

Ontdek onze locatie