Stress is nefast voor jouw ondernemerszin

Wie onderneemt, krijgt ongewild te maken met stressvolle periodes.

Deadlines moeten behaald worden, de zoektocht naar geschikte teamleden verloopt moeizaam of bij een gebrek aan werkkrachten kan je het niet neerleggen.

Stress_Ondernemer

Het is belangrijk om goed om te gaan met stress, wil je als ondernemer je doelen blijven bereiken

WOOO biedt een luisterend oor wanneer je groeipijnen ervaart en gaat met gerichte coachingsessies op zoek naar innerlijke rust en een persoonlijk plan om jouw ambities moeiteloos verder te zetten.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique

Bereik jouw doelen zonder zorgen

Bereik_doelen
1

Liggen er obstakels op jouw ondernemerspad waardoor je niet meer groeit op persoonlijk of professioneel vlak? Tijdens een uitgebreide klankbordsessie onderwerpen we jou aan een vragenvuur om te ontdekken waar de problemen zich bevinden.

2

Let wel, we nemen stress enkel aan als we zien dat jouw bewegings-, voedings-, en slaappatroon goed zitten. Want het is de combinatie van die factoren waarmee je jouw stressbestendigheid aanpakt.

3

Omdat wij dagelijks ondernemers begeleiden, kennen we de pijnpunten die jij ervaart. Daardoor pakken we jouw stress aan op jouw niveau, waarna je opnieuw sterk in je schoenen staat en stress makkelijk de baas kan.

Gelijkgestemden met dezelfde ondernemerszin

Dominique en zijn team weten als de beste welke obstakels ondernemers tegenhouden om hun volle potentieel te benutten. Met een verregaande expertise en constante opleiding, gaan ze keer op keer op zoek naar methodes om jouw hoge stresslevel aan te pakken én te vermijden in de toekomst.

badge
tevredenklant_ AART

“De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Sinds de oprichting van ons bedrijf kwam ik niet meer aan sporten toe.

Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging! ”

tevredenklant_ AART
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

OP ZOEK NAAR MEER ENERGIE EN VEERKRACHT?

klankbordsessies-1

PERSONAL COACHING CENTRUM

En neem dat gerust letterlijk:

het aantal trainingen, de stiptheid van jouw afspraken en de intensiviteit van de begeleiding kies je helemaal zelf.

Boek hier een klankbordsessie met Dominique