Jouw coaches

Je bent goed bezig:

Je werkt hard, waardoor je helaas amper tijd hebt om te werken aan je gezondheid. Dominique Peeters richtte WOOO op uit liefde voor krachttraining en ondernemen en brengt ondernemers en gelijkgestemden samen in enkele unieke personal training centra.

Onze leuze? WOOO maakt ondernemers sterker zodat ze goed in hun vel (blijven) zitten, de beste resultaten behalen en zo nog jaren lang doorgaan.

TEAM

Dominique Peeters

Founder / Personal Coach

Dominique is een enthousiaste papa met drie kinderen en voormalig IT-manager. Al sinds hij klein was keek hij op naar Arnold Schwarzenegger, Bruce Lee en Sylvester Stallone. Wat de drie heren gemeenschappelijk hadden? Spieren en kracht. Hij ging trainen in zijn kamer en ontdekte op achttien jaar zijn liefde voor sport. Enkele jaren later kwam ook zijn liefde voor ondernemen naar boven, waarna hij op zijn veertigste verjaardag WOOO oprichtte. Zijn doel? Ondernemers in heel Vlaanderen begeleiden naar hun succesverhaal.

Het is mijn grote droom om een aantal personal coaching centra neer te zetten waar ambitieuze ondernemers al hun dromen kunnen waarmaken.
Personal Coach Dominique Peeters

Senne Govers

Head Trainer / Personal Trainer

Krachttraining als tool gebruiken om zijn eigen sportieve prestaties op het voetbalveld te verbeteren? Voor Senne is het dagelijkse kost. Hij woont in Zoersel en rondde succesvol zijn opleiding sport en bewegen af. Krachttraining en lichamelijke analyses behoren tot zijn grootste interesses. Zelf is hij actief bezig met sport sinds zijn achtste. Binnen WOOO behaalt Senne samen met zijn college-personal trainers de allerbeste resultaten. Daarvoor volgt hij klanten intensief op en biedt hij hen een uitstekende ondersteuning. Volgens Senne begint alles bij pijnvrij bewegen, waarna hij van daaruit opbouwt naar meer.

Mijn missie? Elke persoon die nog maar een stap binnenzet bij WOOO, gezonder maken. En dat stap voor stap, volgens hun eigen niveau.
Personal Coach Senne Govers
HET PERSONAL COACHING CENTRUM WAAR ALLES MOGELIJK IS

Het personal coaching centrum waar alles mogelijk is

Het personal coaching centrum van WOOO is ontworpen op maat van ondernemers die gecoacht willen worden op vlak van beweging, voeding, slaap en stress. Bij ons krijg je alle ruimte om te werken aan jouw gezondheid in een bruisende omgeving vol gelijkgestemden.

Ontdek onze locatie

Interesse in een traject op maat?