Heropening WOOO 9 juni 2021

Share

Eindelijk - YES!

De coronacrisis is niet mals geweest voor onze economie en ook WOOO heeft gedeeld in de klappen. Maar het is dankzij de steun en het aanhoudende vertrouwen van onze trouwe klanten dat we hier sterker dan ooit zijn doorgekomen. Nogmaals onze oprechte dankbaarheid hiervoor 🙏!

Wat een jaar is het ook geweest. Eerst moesten we verplicht sluiten en konden we jullie enkel online ondersteunen. Enkele maanden later mochten we jullie weer binnen ontvangen, waarna we weer voor 6 maanden moesten sluiten. Gelukkig konden we tenten voorzien om jullie toch verder “offline” te trainen en konden we via online coaching ook onze klanten verder ondersteunen. Nu komt er hopelijk voor eens en voor altijd een einde aan deze periode.

Zoals je ongetwijfeld al had gehoord of gezien, hebben wij tijdens deze periode niet stilgezeten. Zo hebben onze coaches zich verder bijgeschoold om on top of the game te blijven en WOOO’s Personal Coaching diensten nog sterker te maken. Er werd ook een heuse coworking space geïnstalleerd! Dit voor alle klanten die voor of na hun training nog wat willen bijwerken alvorens naar de zaak of klanten te vertrekken.
In deze nieuwe zone kan je niet alleen werken aan de nieuwe tafels, maar ook ontspannen in onze zalige zetels terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Als kers op de taart installeerden we in samenwerking met InBody Nederland de ultieme tool om jullie interne gezondheid in kaart te brengen en jullie progressie op te volgen. Onze InBody 370S Body Composition Analyzer werd in gebruik genomen en helpt jou bij het opvolgen van jouw progressie en het behalen van jouw doelstellingen. Een tijdje geleden hebben we alle mogelijkheden uitgebreid beschreven in deze blogpost: https://www.wooo.be/blog/wooo-blog/inbody370s.

IMG_2330-3

 

Natuurlijk kwamen er ook 2 nieuwe collega’s bij nadat Bryan & Lars ons verlieten om hun respectievelijke dromen na te jagen. Hannes - die jullie intussen al bijna 10 maanden kennen - is naast Personal Coach ook onze planner. Hij zorgt ervoor dat jullie coachings op de juiste momenten worden ingeboekt, volgens jullie beschikbaarheden. En sinds kort versterkte ook Natalie het team, zij zal naast haar taken als Personal Coach ook een stuk van de marketing van WOOO voor haar rekening nemen.

Ik denk dat jullie zich wel kunnen inbeelden hoe erg wij uitkijken naar de nieuwe start op 9 juni. Eerst hervatten we de Personal Coaching en Personal Training voor ondernemers en ondernemende mensen, daarna komt ook onderneming coaching aan de beurt. Want Fitness op de werkvloer is veel meer dan springen, pompen of squatten 😅. Het draagt bij tot een optimale gezondheid van jouw werknemers en zal de productiviteit en concentratie verbeteren op de werkvloer. Want zeg nu zelf, wie wil er geen fitte werknemer zijn? 💪

Stay safe en tot woensdag 9 juni!