MAAK EEN AFSPRAAK

Workshops, lezingen en sportsessies voor, tijdens en na de uren

WOOO zet jouw bedrijf in beweging. Want fitte werknemers zijn gemotiveerder, leveren betere prestaties en zijn minder vaak ziek. Daarbovenop is een team dat samen sport ook hechter en kunnen de leden beter samenwerken. 

Via persoonlijke begeleiding, interactieve workshops en dynamische teambuildings zorgen we ervoor dat jouw werknemers met plezier gaan sporten. We reiken tips en tools aan die hen dagelijks in beweging zetten, zowel voor, tijdens als na de kantooruren.

Maar we begeleiden jouw bedrijf ook in het aanmeten van gezonde gewoontes op vlak van voeding en levensstijl.

Dit alles bij ons in het Personal Coaching Center, bij jou op locatie of via videocall voor de thuiswerkers.

Join the club

Gezondheid van jouw werknemers

Uit officieel Europees onderzoek blijkt dat 60% te lang aan hun bureaustoel
gekluisterd blijft. Time to move!

Wie goed in zijn vel zit, staat automatisch ook sterker in zijn schoenen.
Een welkome attitude voor jou en je werknemers..

Health Coaching voor bedrijven

 

Door werk te maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van je medewerkers garandeer je hun inzetbaarheid op lange termijn.

Een gezond team is productiever, gemotiveerder en zorgt voor minder ziektever­zuim binnen het bedrijf.

 

Voordelen voor het hele bedrijf:

  • Tevreden en gemotiveerde werknemers

  • Minder ziekteverzuim binnen je bedrijf

  • Verhoogde productiviteit en concentratie

  • Teamspirit voor een vlotte samenwerking

  • Een gezondheidsbeleid op maat van je bedrijf

  • Een extra troef als werkgever op de arbeidsmarkt

 

Andere wensen op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons voor een gepersonaliseerd voorstel.

01. VERKENNING

Wanneer je aan de slag gaat met een gezondheidsbeleid voor jouw bedrijf, komen wij eerst langs om de eet-­ en beweeggewoonten van je team te verkennen. We bestuderen de huidige situatie en luisteren naar jullie noden en wensen. Elke werknemer komt evenveel aan bod, want we willen dat jouw hele team een fit front vormt.

We analyseren ten eerste hoe jouw team omgaat met beweging. Zeker wanneer jouw medewerkers de hele dag aan een bureau zitten of juist zware lichaams­arbeid leveren is het belangrijk dat ze daarnaast voldoende bewegen. En dan hebben we het niet over een sprintje naar de koffiemachine.

Daarnaast is voeding ook belangrijk. Hoe zit het met de eetgewoonten bij jullie op het werk? Wordt er steevast voor afhaalmaaltijden gekozen, eet iedereen in sneltempo aan zijn bureau of is elke vrijdag frietjesdag? Een druk team vervalt al snel in ongezonde eetgewoonten, terwijl gezonde voeding net krachtvoer is voor een productieve werkdag.


02. BEWEEG- EN VOEDINGSCOACHING

Ons doel is om jouw team te leren hoe ze ook op het werk gebalanceerd kunnen eten en dagelijks in beweging kunnen blijven. We reiken inspiratie aan voor lekkere recepten en energetische snacks, maar ook ideeën over hoe je elkaar als team kunt motiveren tot een gezondere levensstijl. Wedden dat healthy team lunches even goed zijn voor de sfeer als frietjes halen? En dat samen sporten de team­geest alleen maar ten goede komt?


03. GEZONDHEIDSMANAGEMENT

Zijn dynamische workshops en actieve teambuildings voor jou als zaakvoerder een goed begin, maar wil je graag een stapje verder gaan? WOOO zet jouw bedrijf in beweging via een doorgedreven gezondheidsmanagement. Onze hoogopgeleide personal coaches komen naar jouw bedrijf en begeleiden je team naar een fittere levensstijl. We reiken tips en tools aan die hen dagelijks in beweging zetten, zowel tijdens als na de kantooruren. Zo garandeer je hun inzet­baarheid op lange termijn.

 

Maak een vrijblijvende afspraak