MAAK EEN AFSPRAAK

Meer energie, krachtigere geest en lichaam, afslanken of verbeteren van je gezondheid

WOOO is een team van hoogopgeleide professionals dat jou als bedrijfsleider bijstaat in het vinden van balans. We stellen een gepersonaliseerd traject rond beweging, voeding, slaaphygiëne & stressbestrijding op aangepast aan je planning en persoonlijke wensen.

Onze personal trainers ontmoeten je in het Personal Coaching Center van WOOO, bij jou op locatie of via online coaching. Waar jij je ook bevindt, fit zul je blijven. Want ook in jouw drukke werkleven als ondernemer zijn regelmatig bewegen en gezonde voeding onmisbare factoren, die zorgen voor energie én voor rust.

  • Personal training op maat van jouw planning

  • Bewegings- en voedingsplannen die écht werken

  • Een netwerk met gelijkgestemde zielen

  • Online coaching voor drukke schema’s, op zakenreis of on the go

  • Meer motivatie, kracht en zelfvertrouwen - als persoon en in je carrière

MAAK EEN AFSPRAAK

Work out
& network

 

Sport is belangrijk voor iedereen, dus ook voor ondernemers. Maar liefst 85% van alle ondernemers sporten, en het grootste deel hiervan ziet duidelijk de voordelen ervan. Samen sporten is ook een effectieve manier om mogelijke klanten of zakenpartners te ontmoeten.

Personal Training Filosofie

Onze personal trainers begeleiden je persoonlijk volgens de 4 pilaren: sport, voeding, coaching en inzichten. We stellen na een doorgedreven lichaamsanalyse een sport- en voedingsschema op maat samen en niet enkel op basis van je leeftijd, gewicht en vetpercentage.

Jouw levensstijl, voedingsgewoonten, bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden en huidige conditie bepalen mee hoe jouw persoonlijk schema eruitziet.

Bovendien werken we samen aan stressbestrijding, kijken we naar je slaaphygiëne en ondersteunen onze personal trainers je bij het implementeren van structuur en timemanagement.

01. SPORT

Bewegen is cruciaal voor je lichaam én je geest. Na een uitgebreide lichaamsanalyse ontwerpen we effectieve schema’s op jouw maat. Via krachttraining & slimme cardiotraining verstevig je niet alleen je spieren, maar verbrand je ook extra vet. Onze personal trainers maken we van jou geen bodybuilder - we coachen je in het behalen van een fitter en strakker lichaam waar jij je goed in voelt. Op die manier verhoog je bovendien je energie!


02. VOEDING

Een gezond gewicht bereik je door je voedingsgewoonten aan te passen, niet met een streng dieet. We stellen een gericht voedingsplan op en bezorgen je inspiratie voor gebalanceerde, gevarieerde recepten. Niet zo’n fan van koken? We adviseren je ook over cateringmaaltijden, voedingssupplementen en gezond eten on the go.


03. COACHING

Coaching betekent dat je op elk moment op ons kunt rekenen. Of je nu bakken tijd hebt of maar vijf minuten. Of je nu thuis bent, op kantoor of zelfs op (zaken)reis. We begeleiden je bij ons in het Personal Coaching Center, bij jou op locatie of zelfs via online coaching.


04. INZICHTEN

We luisteren naar je, geven eerlijk advies en gaan samen op zoek naar wat werkt. We moedigen je aan vanaf de zijlijn en geven een extra duwtje in de rug. Je leert jezelf op een nieuwe manier kennen en verhoogt de kwaliteit van je persoonlijk én je professioneel leven.

Tevreden
entrepreneurs

Duik mee in het netwerk van ondernemers die WOOO al in beweging bracht. 

— Zaakvoerder Afval Alternatief

Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging

Read More →

— Zaakvoerders Force Mechanics

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken waar wij ons erg goed bij voelen

Read More →

— Consultant Center for Development - BMW Belux Group

Iedereen weet het: je moet gezond eten en bewegen. In iedere krant & elk tijdschrift staan er tips om te sporten of gerechtjes om gezond te koken. Ik kan niet meer

Read More →

— Fotografe & Mede-Oprichtster "The Gentlemom"

Tijdens mijn intake gesprek werd me al snel duidelijk dat ik bij de juiste persoon was om me te helpen gewicht te verliezen.

Read More →