De perfecte work-life balance

Share

De balans vinden tussen werk en privéleven is in onze huidige maatschappij een “hot topic”. Niet enkel voor zelfstandigen of ondernemers die volop bouwen aan een bedrijf, maar voor zowat alle mensen die het gevoel hebben dat ze zich verliezen in hun job.

 

Gelukkig bestaan daar oplossingen voor en daar kan Personal Coaching absoluut zijn steentje aan bijdragen!

Het is natuurlijk heel verleidelijk om heel veel tijd te investeren in je bedrijf en je erin te verliezen. Als entrepreneur is je eigen bedrijf als je eigen kind, je wil er veel mee bezig zijn en ervoor zorgen dat het gezond en succesvol opgroeit! Als ondernemend werknemer ga je ook vol overgave voor je job. Alleen zijn er die lastige deadlines, KPI’s, een uitpuilende to-dolijst, noem maar op. Er lijkt maar geen einde aan te komen! 

Eigenlijk kunnen de meeste mensen tegenwoordig wel zeggen dat ze kunnen blijven werken en dat het nooit ophoudt. Hierdoor dreigt dus het evenwicht tussen privé en werk verstoord te geraken met alle gevolgen van dien. Maar is het wel mogelijk om een perfecte work-life balance te vinden? Een simpele google zoekopdracht geeft je al meteen een hoop antwoorden! Zoek geen perfectie op, durf NEE zeggen door grenzen te stellen, evalueer je prioriteiten en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.

colton-sturgeon-6KkYYqTEDwQ-unsplash

Wat ons bij WOOO vooral bezig houdt is jouw eigen gezondheidsmanagement. We hebben het dan niet enkel over kwaaltjes die voortvloeien uit een overmatig sedentair (zittend) gedrag, maar ook over je geestelijke gezondheid, jouw vermogen om een goede focus en mentale energie te behouden.

De vraag die ik aan elke klant stel is: heb je er wel eens bij stilgestaan wat de impact op jouw leven, je job, je gezin zou zijn als je een half jaar out zou zijn?

Onze personal coaching trajecten zijn daarom helemaal afgestemd op de noodzaak om een gezond evenwicht te vinden tussen werk en privé. We ondersteunen onze klanten op veel meer vlakken dan alleen maar sport coaching of voedingsbegeleiding. Personal Coaching gaat bij WOOO ook om het implementeren van structuur en timemanagement, dat pakken we aan tijdens gespecialiseerde coachingsessies. Door op vaste momenten Personal Training in te bouwen, investeer je tijd en energie om deze daarna dubbel en dik terug te winnen. Bovendien zal jouw personal coaching traject niet enkel om jou gaan, maar betrekken we het hele gezin in jouw parcours.

Interesse om ook te ervaren wat het is om rust te vinden in je werk-privé balans door middel van personal coaching? We horen het graag 💪.