PERSONAL COACHING EN CORPORATE WELLBEING SUPPORT VOOR ONDERNEMERS

WOOO creëert personal coaching trajecten voor ondernemers en bedrijven waardoor zowel jij als jouw medewerkers gemotiveerder, sterker en zelfzekerder in het leven staan.

GEEF PRIORITEIT AAN JOUW GEZONDHEID IN EEN VERBINDEND NETWERK

GEEF PRIORITEIT AAN JOUW GEZONDHEID IN EEN VERBINDEND NETWERK

Jij kan de wereld aan. Je hebt dat al meerdere keren bewezen: met bergen ambitie stampte je een vruchtbare zaak uit de grond en ook op privé vlak heb je het mooi voor elkaar. Jouw harde werk is beloond, maar jouw druk professioneel leven neemt soms de overhand.

Je beseft dat jouw gezondheid, lichaam en geest op één lijn moeten raken om persoonlijk en professioneel te blijven groeien.

Wij bouwen mee aan jouw PERSOONLIJKE DOELEN

Een gezonde en fitte ondernemer bereikt zijn doelen. Op maat en aangepast aan jouw drukke planning, bouwen we mee aan een vruchtbare toekomst waarin je voor 100% zorgt voor jezelf.

hexagon
logo_list

BEWEGING

Wil jij jouw energieniveau een boost geven? Dan verdient jouw fysieke gezondheid prioriteit. Aan de hand van uitgebreide gesprekken, analyses en scans, ontwikkelen wij een plan dat voor jou werkt.

logo_list

MOBILITEIT

Wil jij krachtiger en soepeler in het leven staan? Op basis van een diepgaande lichaamsanalyse werken we aan de posturale gezondheid en veerkracht van jouw hardwerkende lichaam.

logo_list

VOEDING

Herken je de persoon in de spiegel niet meer? Met uitgebreide coachingsessies gaan we op zoek naar structuur in jouw voedingspatroon waarmee je vrijheid ervaart.

logo_list

SLAAP

Merk je dat jouw ninjafocus en concentratievermogen zoek zijn? Wij werken aan een tactiek waarmee je zonder snoozen energiek opstaat.

logo_list

STRESS

Ervaar jij veel stress in jouw dagelijks leven en wil je daar iets aan veranderen? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken van jouw stress en werken aan jouw groeipijnen.

badge

WOOO: Work out office

Achter de schermen bij WOOO

triangle
Het team van WOOO

HET TEAM VAN WOOO

Dominique Peeters richtte WOOO op uit liefde voor ondernemen en krachttraining. Hij creëerde een veilige haven voor ondernemers waar ze op niveau met elkaar kunnen connecteren via coaching en sport.

Samen met zijn gedreven team van professionals ondersteunt hij je tijdens de zoektocht naar de juiste balans. En dat volledig op maat en aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

MAAK KENNIS MET DE COACHES VAN WOOO

Tevreden klanten getuigen

Succesvolle samenwerkingen en resultaten zetten wij graag in de kijker!

Dominique slaagde er in om een sport- & voedingsplan op maat uit te werken. De trainingssessies zijn steeds anders, er is steeds ruimte voor diepgaandere gesprekken en uiteraard ook de nodige dosis humor, wat toch ook echt belangrijk is.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maxim De Laet
MAXIM DE LAET

Zaakvoerder Force Mechanics

De ontmoeting met Dominique kwam er op het ideale moment. Dominique ontwierp een traject perfect op mijn maat en drukke leven. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam sterker werd & het sporten weer aankon en dat mijn conditie er stevig op vooruit ging!

⭐⭐⭐⭐⭐

Aart Van Oekelen
AART VAN OEKELEN

Zaakvoerder Afval Alternatief

We zijn gestart in een traject waar beweging, mobiliteit en voeding belangrijk werden gemaakt. Er werden geen diëten voorgeschreven en moest niets afwegen, maar ik leerde waar ik mee bezig was en wat ik kon veranderen om mijn doelen te behalen. En dat werkte geweldig, na 2 weken voelde ik me al energieker! Je voelt meteen verandering, meer mobiliteit, meer energie en vooral zin om door te gaan

⭐⭐⭐⭐⭐

Marijn Joosten
Marijn Joosten

Sales manager/business developer bij Vectra AI

badge

PERSONAL TRAINING CENTRUM

In ons personal coaching centrum leren de drukke ondernemers gezond bewegen en genieten. Met een uitgedoste trainingsruimte en zalige co-workingruimte om te sparren met anderen, maken jij en jouw medewerkers écht tijd voor zichzelf.

ONTDEK ONZE LOCATIE

OP ZOEK NAAR MEER ENERGIE EN VEERKRACHT?